Taxus Baccata kopen doe je bij Plantenkwekerij Boon in Tielrode!

Taxus baccata is een winter groen blijvende haagplant en is geschikt voor zowel lage als hoge hagen. Deze wintergroene plant kan gebruikt worden voor zowel massieven als hagen.

Indien u uw taxushaag drastisch zou moeten inkorten, zal deze vanzelf zeer mooi terug uitschieten en mooi dicht groeien.

Tips voor het planten van Taxus Baccata

Taxus baccata is niet geschikt voor een te natte standplaats. Indien u wenst te planten op een plaats waar na veel regen water blijft staan, moet u er eerst voor zorgen dat het overtollige water weg kan, door het graven van een greppel, ofwel de planten op een verhoging planten.

Waar Taxus Baccata kopen?

Bent u op zoek naar een wintergroene plant voor uw haag? Dan is taxus baccata een prima idee! Bij Tuinplanten Boon in Tielrode hebben we ons al jaren toegelegd in het kweken van deze mooie duurzame haagplant. Voor het kopen van Taxus Baccata kan u dus vertrouwen op onze jarenlange ervaring en goede verzorging van al onze planten.

Kom vrijblijvend langs op zaterdag of maak een afspraak voor het bekijken van alle verschillende maten in Taxus Baccata.

Bekijk onze grote keuze aan taxus baccata